Maak kennis met de wijkbeheerder

Wij vinden het belangrijk dat u prettig kunt wonen. Uw huis en de omgeving moeten in orde zijn. Onze wijk- en complexbeheerders zijn dagelijks in uw wijk. Zij zorgen dat de omgeving schoon is, dat problemen worden opgelost en er geen onveilige situaties zijn.

Onze coronamaatregelen

U kunt op ons rekenen, ook in deze rare coronatijd. De wijkbeheerders lopen hun rondes door de wijk zoals u dat gewend bent. Wel dragen ze binnen mondkapjes en een hesje met daarop de vraag om 1,5 meter afstand te houden.

Lees meer over onze coronamaatregelen

Wat mag u van de wijkbeheerder verwachten?

  • De wijkbeheerders controleren regelmatig de omgeving van uw huis, zoals de entree, het portiek, de galerij en de buitenruimte. Zij houden toezicht op de schoonmaak, signaleren troep op straat of spullen die in de weg staan.
  • Zien ze een overvolle brievenbus, dan kijken ze wat er aan de hand is. Zijn er problemen? De wijkbeheerders helpen bij het vinden van een oplossing. Ze werken hierbij samen met de wijkagent, gemeente en zorgpartijen.
  • Ook met u als huurder werken zij natuurlijk graag samen. Heeft u goede ideeën voor het verbeteren van uw woongebouw of buurt? Geef het door aan de wijkbeheerder!

Direct zelf regelen

U kunt diverse zaken eenvoudig en snel direct online regelen.

Reparatie plannen

Huur opzeggen

Vraag over lopende reparatie

Uw post en berichten

Huur betalen

Overlast melden