Werken bij Vestia

Werken bij Vestia betekent je inzetten voor tevreden huurders van onze ruim 65.000 woningen en bedrijfsruimten. Met ca. 750 collega's werken we - in een professionele maar informele en open werksfeer - aan goede woningen in prettige wijken en buurten. We zijn vooral actief in de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Meer weten over hoe het is om bij ons te werken?
Neem een kijkje op onze LinkedIn

Bouw je mee?

Als grote woningcorporatie staan we in het hart van de samenleving. Iedere dag hebben we één doel voor ogen: tevreden huurders in een eerlijke stad. Een eerlijke stad is voor ons een stad waar hogere en lagere inkomens samen wonen en elkaar ontmoeten. Een stad waarbij iedereen het gevoel heeft er deel van uit te maken en mee te delen in de welvaartsgroei. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wil jij samen met ons bouwen aan onze organisatie en de opgave waar we de komende jaren voor staan? Kijk dan of er voor jou een geschikte vacature is.

Onze vacatures

Wij bieden jou

Als medewerker van Vestia:

  • val je onder de cao Woondiensten
  • verdien je een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring
  • heb je een 36-urige werkweek. Parttime werken is mogelijk. Flexibel werken in de meeste functies ook
  • heb je een persoonlijk ontwikkelbudget
  • kun je gebruik maken van het opleidingsbudget van je afdeling
  • krijg je een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering
  • bouw je een uitstekend pensioen op

Solliciteren & starten in coronatijd

Onze kantoren zijn grotendeels nog leeg, maar ons werk voor de huurders en ons vastgoed gaat gewoon door! We blijven op zoek naar talent. Ook in deze tijd kun je bij ons prima solliciteren en starten met een nieuwe baan. Word je uitgenodigd voor een kennismaking of vervolggesprek? Dan bepalen we in overleg met jou of we elkaar digitaal of live ontmoeten.

Kom je ons team versterken? Natuurlijk geven we je een warm welkom, net als altijd. Zolang het nodig is, werken we met een aangepast introductieprogramma. Dit betekent dat je op gepaste wijze je mobiel en eventuele iPad ophaalt. En we helpen je (online) met thuiswerken, systemen en andere informatie en kennis om aan de slag te kunnen.

Onze vacatures

Volg Vestia hier: