Maak jij het verschil?

Werken bij Vestia is je inzetten voor de huurders van onze ruim 60.000 woningen, bedrijfs- en zorgruimtes. Dat doen we door te zorgen voor betaalbare, goede en energiezuinigere woningen. En we werken aan prettige wijken, samen met gemeenten, zorgpartijen en politie. Zo bieden we bewoners met een beperkt inkomen of in een kwetsbare positie, de kans hun thuis te maken. Jou bieden we de kans om het verschil te maken. En jezelf te ontwikkelen in een fijne sfeer met zo’n 700 betrokken collega’s.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Neem een kijkje op onze LinkedIn
Onze vacatures

Hier werken wij aan

We zoeken nieuwe collega's, want we bouwen. We bouwen nieuwe woningen en renoveren bestaande. Tegelijkertijd bouwen we als organisatie aan kwaliteit. We werken aan onze slagvaardigheid en innovatie, om goede woningen te blijven leveren en onze dienstverlening te verbeteren.

Midden in de samenleving
We zijn vooral actief in Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Als grote woningcorporatie staan we hier in het hart van de samenleving. Iedere dag hebben we één doel voor ogen: tevreden huurders in een eerlijke stad. In een eerlijke stad wonen hogere en lagere inkomens samen en ontmoeten zij elkaar. Iedereen heeft het gevoel er deel van uit te maken. Nu én in de toekomst. Wil jij deze opgave samen met ons aangaan? Bekijk dan de vacatures.

Ben jij de collega die we zoeken?

We zoeken betrokken, betrouwbare en ambitieuze collega’s die staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening en onze woningen. Die interesse tonen in onze huurders én in elkaar. Collega’s met kennis en vakmanschap die willen blijven groeien. We zoeken mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Dan komen we tot de beste ideeën en oplossingen.

Dit bieden wij jou

Als medewerker van Vestia:

  • val je onder de cao Woondiensten
  • verdien je een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring
  • heb je een 36-urige werkweek. Parttime werken is mogelijk. Hybride werken in de meeste functies ook
  • heb je een persoonlijk ontwikkelbudget
  • kun je gebruik maken van het opleidingsbudget van je afdeling
  • krijg je een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering
  • bouw je een uitstekend pensioen op
Hybride werken – Dat doen we samen!

In stilte focussen of creatief brainstormen. Geen tijd verdoen aan reizen of live bijpraten met je collega's. Door hybride te werken, pikken we alle voordelen mee. Dit vraagt wel om de juiste balans tussen werken op kantoor, in de wijk en thuis. Hoe we dat doen? Samen met je leidinggevende maak je afspraken over zaken als je vaste thuiswerkdag, flexibele thuiswerkdagen en faciliteiten om je werk te doen. Passend bij jouw (werk)situatie en die van je collega's. Hybride werken draait immers om teamwork. Je werkt samen wanneer, waar en hoe het voor het werk en het team het meest effectief is. Vergaderen doen we digitaal en op kantoor. Zowel op kantoor als thuis moet jij veilig en gezond kunnen werken. Daar helpen we je graag bij. En natuurlijk krijg je een vergoeding (€2,- per thuiswerkdag).

Extra uitdaging: Vestia gaat splitsen

We splitsen Vestia vanaf 1 januari 2023 in drie zelfstandige woningcorporaties. Hef Wonen in Rotterdam, Hof Wonen in Den Haag en Stedelink in Delft-Zoetermeer. Op deze manier creëren we meer lokale focus en weten we precies wat er gebeurt én nodig is, qua onderhoud, wonen, leefbaarheid en verhuur. Zo kunnen we nog meer betekenen voor de huurders, de wijken en ons vastgoed. We werken er nu hard aan om deze overgang soepel te laten verlopen; voor onze huurders én voor onze collega’s. Hier komt veel bij kijken. Het is een veranderproces dat we samen doormaken. Krijg jij energie van dit soort bijzondere trajecten? Dat is mooi, want we zoeken nieuwe collega's die hier actief aan willen bijdragen. Maar het kan ook vragen bij je oproepen. Daarom vertellen we graag meer tijdens de sollicitatiegesprekken. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter, Pim Sala: 06 22 65 22 21 | pim.sala@vestia.nl. Bekijk ook: vestia.nl/splitsing

Volg Vestia hier: