Uw woning, spullen en inrichting goed verzekerd

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw woning of spullen is vervelend en kan tot hoge kosten leiden. Met het afsluiten van een goede verzekering zorgen wij en u ervoor dat schades snel hersteld kunnen worden.

Opstalverzekering, voor uw woning

Wij hebben een opstalverzekering voor woongebouw en uw woning afgesloten. Een opstalverzekering is een verzekering voor uw huis. Het heet ook wel een woonhuisverzekering. Deze verzekering dekt schade aan zaken die vastzitten in en aan de woning. Dus de muren, het dak, maar ook leidingen, centrale verwarming of de badkamer.

Zelf regelen: inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt schade aan spullen in huis die niet ‘aard- en nagelvast’ zitten’ aan de woning. Dus uw meubels, gordijnen, vloerbedekking, maar ook kostbare bezittingen als sieraden, audio- en videoapparatuur. Ook dekt uw inboedelverzekering schade aan behang-, verf- of witwerk of schade aan aanpassingen die u zelf in de woning heeft aangebracht.

Aansprakelijkheidsverzekering

Veroorzaakt u per ongeluk schade aan iets of iemand? Dan kunt u hiervoor aansprakelijk zijn, en moet u de schade vergoeden. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen hiervan.

Meer weten?

Verzekering afsluiten?

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een verzekering?
Tips op Consumentenbond.nl

Schade aan of in uw woning

Wat kunt u doen als u schade heeft? Wanneer zijn wij aansprakelijk?
Zo is het bij ons geregeld