Zoetermeer - Van Eerdenstraat

De eengezinswoningen in de Van Eerdenstraat en omliggende straten zijn gebouwd in de jaren '50 van de vorige eeuw. Nu, ruim 60 jaar later, zijn de eisen voor bijvoorbeeld isolatie en ventilatie veranderd. Daarom starten we in 2018 met onderhoudswerkzaamheden en het moderniseren van de woningen. We pakken algemeen onderhoud op aan bijvoorbeeld het dak en voegwerk. Ook willen we de woningen beter isoleren, zodat ze energiezuiniger zijn.

Deze werkzaamheden voeren we uit:

  • Noodzakelijk onderhoud in en aan uw woning
    Alle woningen krijgen een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Zodat ze weer voldoen aan de kwaliteitseisen van deze tijd. We vervangen of herstellen onderdelen die nodig zijn.
  • Comfortpakket voor uw woning
    We willen de woningen comfortabeler en energiezuiniger maken. Uw woning is gebouwd in een tijd waarin niet werd gekeken naar isolatie en energieverbruik. Daarom hebben we een comfortpakket met isolerende maatregelen samengesteld. Door de aangebrachte isolatie hoeft u uw woning minder te verwarmen om dezelfde temperatuur te krijgen die u nu gewend bent. Zo wordt uw woning niet alleen comfortabeler, maar kunnen ook uw energielasten dalen. Ook heeft u woning minder energie-uitstoot, en dat is weer goed voor het milieu.
  • Verwijderen van asbest
    We onderzoeken uw hele woning op asbest. Voordat we starten met de werkzaamheden, verwijderen we het asbest. Dit doet een gespecialiseerd bedrijf, volgens de strenge regels die hiervoor gelden. Uw veiligheid staat hierbij voorop.