Zoetermeer – Van Aalstlaan of Van Aalstflat

De 160 appartementen aan de Van Aalstlaan in Zoetermeer gaan we mooier, veiliger en duurzamer maken. De woningen krijgen een nieuwe uitstraling die past bij deze tijd.

Wat gaan we doen?

We gaan de schil van het gebouw (dak, en gevel isoleren) verduurzamen, kozijnen vervangen, mechanische ventilatie vervangen, eventueel asbest verwijderen, onderhoud uitvoeren, beide liften op elke etage laten stoppen, de algemene ruimten aanpakken en de badkamers, keukens en toiletten herstellen of vervangen als dat nodig is.

Wanneer

2021:
  • juli: besluitvorming directie Vestia;
  • juli-augustus: inrichten modelwoning Van Aalstlaan 452;
  • september-oktober: informatiemappen uitdelen aan bewoners en akkoord ophalen;
  • eerste kwartaal 2022: start bouwwerkzaamheden.

Deze planning kan nog wijzigen. We zijn nog aan het nadenken over welke werkzaamheden we wel en niet kunnen uitvoeren. Dit hangt af van mogelijke bezuinigingen. De planning en werkzaamheden kunnen dus nog veranderen.

Samen met de klankbordgroep

We overleggen met de klankbordgroep van bewoners uit de flat over onze plannen. Heeft u vragen voor de klankbordgroep? Stuur dan een e-mail naar vanaalst@vestia.nl.

Meer informatie

Bewoners informeren we regelmatig via brieven over de werkzaamheden en de planning. Woont u hier en wilt u meer informatie over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Bewoners informeren we regelmatig via nieuwsbrieven over de werkzaamheden. Woont u hier en wilt u meer informatie over het onderhoud? Neem dan contact met ons op.