Uw eigen huurwoning kopen

Woont u met plezier in uw huurwoning, vindt u de wijk prettig en zou u eigenlijk wel eigenaar van uw eigen huis willen worden? Dan kunt u misschien profiteren van een aantrekkelijk aanbod. We bieden huurders namelijk in enkele gevallen de mogelijkheid om hun huurwoning te kopen.


Interesse?

Wilt u weten of het mogelijk is om uw huurwoning te kopen? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met u op.

Verkoop van 10.000 woningen aan collega-corporaties

In mei 2019 maakten we bekend 10.000 woningen te koop aan te bieden aan andere woningcorporaties in Barendrecht, Bergeijk, Brielle, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Zuidplas. We krijgen nu regelmatig de vraag van huurders of zij een van deze woningen kunnen kopen. Dit is niet mogelijk, omdat we alleen totale woongebouwen aan woningcorporaties verkopen. We doen dit, zodat deze woningen beschikbaar blijven voor sociale huurders.

Wij verkopen nog steeds alleen op kleine schaal woningen aan huurders en andere particulieren. De beslissing om 10.000 woningen aan corporaties aan te bieden, verandert niets in dit beleid.

Lees het nieuwsbericht over de verkoop aan corporaties