Renovatie en onderhoud

We zetten ons in voor goed onderhouden woningen. Hieronder een greep uit onze renovatie- en onderhoudsprojecten.

Rotterdam - Tweebosbuurt

In de Afrikaanderwijk (Feijenoord) ligt de Tweebosbuurt; multicultureel, jong, levendig. Een goed bereikbare buurt tegen het centrum van de stad. Toch is Tweebosbuurt ook een van de buurten met de meest dringende problematiek van Rotterdam met veel verouderde woningen. De komende jaren willen we samen met de gemeente de Tweebosbuurt vernieuwen.

Meer over dit project

Den Haag - Zonneoord

Aan het Zonneoord in het Haagse stadsdeel Escamp staat een woongebouw met 23 portiekwoningen. Voor dit gebouw en de woningen bereiden wij uitgebreide onderhoudswerkzaamheden voor.

Meer over dit project

Rotterdam - Jan Evertsenplaats

Langs de Lijnbaan in Rotterdam Centrum ligt rijksmonument Jan Evertsenplaats. Dit jaar starten wij hier met onderhoudswerkzaamheden aan gebouw en woningen.

Meer over dit project

Zoetermeer – Van Eerdenstraat

Wij zijn van plan om in 2018 te starten met groot onderhoud van de woningen aan de Van Eerdenstraat.

Meer over dit project

Zoetermeer – Fonteinbos

In de wijk Meerzicht ligt flatgebouw Fonteinbos met 244 woningen. We willen de kwaliteit en de energieprestatie van de woningen en het flatgebouw verbeteren.

Meer over dit project

Rotterdam –Verboomstraat

De Verboomstraat ligt in Oud Charlois, Rotterdam. In deze straat knappen wij twee gebouwen op, die we "Verboomstraat oneven" noemen. "Verboomstraat oneven" bestaat uit 144 woningen die omstreeks 1943 zijn gebouwd. De werkzaamheden zijn eind augustus 2017 gestart en lopen door tot medio 2018.

Meer over dit project

Rotterdam – Peperklip

De buitenzijde van de gebouwen en de algemene ruimtes krijgen een opknapbeurt. De werkzaamheden zijn gestart in augustus 2017 en lopen door tot eind 2018.

Meer over dit project

Den Haag – Hoog Lindoduin

Langs de Westduinweg in Scheveningen staat Hoog Lindoduin: een flat van 13 etages met 182 galerijwoningen. De flat is gebouwd in 1963 en krijgt vanaf 2018 een grootschalige opknapbeurt.

Meer over dit project

Rotterdam - Steurweg, Makreelstraat en Spieringstraat

Aan de Steurweg, Makreelstraat en Spieringstraat in Rotterdam Hoogvliet renoveren wij eengezinswoningen met tuin. De woningen zijn gelegen in de rustige en groene wijk Meeuwenplaat.

Meer over dit project