Werkzaamheden aan uw woongebouw

Al onze huurders mogen rekenen op een goede woning. Een goede woning is bouwtechnisch in orde, is veilig en biedt een gezonde plek om te leven. Wij zorgen voor voldoende onderhoud en tijdige renovatie. Ook besteden we aandacht aan de binnenkant van de woning.

Ieder jaar maken we een onderhoudsbegroting en -planning. Daarbij kijken we welke woongebouwen onderhoud, bijvoorbeeld een schilderbeurt, dakwerkzaamheden of liftonderhoud, nodig hebben.

We informeren u altijd vooraf

Staan er werkzaamheden voor uw woongebouw gepland? U ontvangt voor we starten een brief. Hierin staat wie de contactpersoon is voor het project. Verder staat in de brief wat we precies gaan doen, wat de startdatum is, hoe lang de klus duurt, en welke aannemer de werkzaamheden uitvoert. Tijdens de werkzaamheden houdt de aannemer u op de hoogte over de voortgang en bijzonderheden.

Dit zijn de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud en vervangen van keuken of badkamer
Wij vervangen keukens en badkamers alleen als deze door slijtage kapot zijn, en niet goed meer werken. Niet omdat u de keuken of badkamer niet mooi vindt, deze oud is of er ouderwets uitziet. We kijken altijd eerst of we de keuken of badkamer weer in orde kunnen maken door onderdelen te herstellen.

Lees meer:

Keukenonderhoud
Onderhoud van badkamer en toilet