Nieuwbouw

Sloop en vervangende nieuwbouw behoren in uitzonderlijke gevallen tot onze mogelijkheden. Onze focus ligt voorlopig bij groot onderhoud en renovatie.

Den Haag - Rechterenstraat

Vlakbij station Moerwijk ligt de oude brandweerkazerne. Er zijn plannen om deze te vervangen door nieuwbouwwoningen. De voorbereidingen en bouw van het project Levels zijn een initiatief van ontwikkelaar Stebru in samenwerking met de gemeente Den Haag en Vestia.

Meer over dit project

Den Haag - Ulenpasstraat

Rondom de Ulenpasstraat realiseren wij verschillende nieuwe woonblokken. Dit doen wij in samen met Wijkontwikkelmaatschappij Den Haag Zuidwest en aannemer Van Wijnen. Het project heet Parel Moerwijk en bestaat uit betaalbare koopwoningen en (sociale) huurwoningen.

Meer over dit project

Den Haag - Dedemsvaartweg

In de Haagse wijk Morgenstond, aan de Dedemsvaartweg, realiseren wij naast elkaar twee appartementengebouwen met 43 en 47 sociale huurwoningen en twee afzonderlijke parkeerterreinen.

Meer over dit project

Rotterdam - Nieuwbouw voor Tweebos

De komende jaren vernieuwen we samen met de gemeente de Tweebosbuurt in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De vernieuwing betreft onder andere de sloop van 524 huurwoningen van Vestia. Daarnaast renoveren we 101 woningen in de sociale huur. Om bewoners de mogelijkheid te geven terug te keren naar de buurt, realiseren we 137 nieuwe sociale huurwoningen in de Afrikaanderwijk.

Meer over dit project

Delft - Kloosterkade

Het voormalige schoolgebouw aan de Kloosterkade 159 staat al geruime tijd leeg. In 2020/2021 realiseren we hier nieuwbouw.

Meer over dit project

Rotterdam - Putsebocht

Het hoekpand uit 1925 aan de Putsebocht is al een aantal jaar onbewoonbaar en wordt nu flink aangepakt. De vier winkelruimtes en acht woningen worden tot op het casco gesloopt en weer opgebouwd tot 15 nieuwe appartementen.

Meer over dit project