Nieuwbouw

Sloop en vervangende nieuwbouw behoren in uitzonderlijke gevallen tot onze mogelijkheden. Onze focus ligt voorlopig bij groot onderhoud en renovatie.

Den Haag - Dedemsvaartweg

In de Haagse wijk Morgenstond, aan de Dedemsvaartweg, realiseren wij naast elkaar twee appartementengebouwen met 43 en 47 sociale huurwoningen en twee afzonderlijke parkeerterreinen.

Meer over dit project

Rotterdam - Nieuwbouw voor Tweebos

De komende jaren vernieuwen we samen met de gemeente de Tweebosbuurt in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De vernieuwing betreft onder andere de sloop van 524 huurwoningen van Vestia. Daarnaast renoveren we 101 woningen in de sociale huur. Om bewoners de mogelijkheid te geven terug te keren naar de buurt, realiseren we 137 nieuwe sociale huurwoningen in de Afrikaanderwijk.

Meer over dit project

Den Haag - Bouwlustlaan

In de Haagse wijk Bouwlust/Vrederust, op de hoek van de Bouwlustlaan en de Wezelrade, realiseren wij een appartementengebouw met 42 sociale huurwoningen en een parkeerterrein. De bouw start in 2019 en de oplevering is gepland voor medio 2020.

Meer over dit project

Delft - Kloosterkade

Het voormalige schoolgebouw aan de Kloosterkade 159 staat al geruime tijd leeg. In 2020/2021 realiseren we hier nieuwbouw.

Meer over dit project

Rotterdam - Putsebocht

Het hoekpand uit 1925 aan de Putsebocht is al een aantal jaar onbewoonbaar en wordt nu flink aangepakt. De vier winkelruimtes en acht woningen worden tot op het casco gesloopt en weer opgebouwd tot 15 nieuwe appartementen.

Meer over dit project