Verschillende manieren van betalen

Iedere maand betaalt u de huur aan ons. Het betalen van de huur kan op verschillende manieren. U bepaalt zelf hoe u de huur aan ons overmaakt

Automatische incasso

Betalen met een automatische incasso of machtiging is de makkelijkste manier, voor u en voor ons. Hiermee laat u de huur elke maand automatisch van uw rekening afschrijven. Het is voor automatische incasso wel belangrijk dat u voldoende saldo heeft.

 Overstappen op automatische incasso

Internetbankieren

U schrijft het huurbedrag handmatig over. Of stelt een periodieke overschrijving in. Zo geeft u de bank zo opdracht om de huur iedere maand op een vaste dag naar ons over te maken. Wijzigt de huurprijs? Dit moet u zelf aanpassen in de maandelijkse overschrijving.

Pinbetaling

Op onze bezoekadressen kunt u uw huur met de pin betalen. Contant betalen kan niet!

Uitkeringsinstantie

Uw uitkeringsinstantie kan de huur voor u betalen. U ontvangt dan uw uitkering min het bedrag voor uw huur. Neem voor meer informatie contact op met uw uitkeringsinstantie.

Door iemand anders

De huur door iemand anders laten betalen is ook nog een mogelijkheid. Gebruik hiervoor het formulier Rekeningnummer wijzigen. Vul het rekeningnummer en de naam in van de persoon die de huur gaat betalen.

Meer weten?

Alles op een rij

Welk rekeningnummer is bij ons bekend? Wilt u uw subsidiabele huur weten om huurtoeslag aan te vragen? Log in voor een totaal overzicht van uw huur- en betaalgegevens.
Huur betalen

Ander rekeningnummer?

Wilt u uw huur via een ander rekeningnummer betalen? Geef uw nieuwe rekeningnummer aan ons door.
Uw gegevens wijzigen