Hof van Zuidwijk: Wonen in de tuin van Rotterdam!

*** Op dit moment hebben wij voldoende inschrijvingen. Inschrijven is niet meer mogelijk. ***

Drive-in woningen en tuinwoningen in het groen, met huurprijzen vanaf circa €975,- per maand. Start bouw maart 2017, verwachte oplevering januari/ februari 2018. Wonen in een riante en lichte eengezinswoning met een tuin, in een groene buurt met tal van voorzieningen en speelmogelijkheden. Wij realiseren 108 in nieuwbouwproject Hof van Zuidwijk, aan de Wildenburg in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. Het gaat om twee- en drielaagse huurwoningen in de vrije sector. Bijzonder: het is nieuwbouw in een bestaande wijk. Alles ís er dus al: groen, winkels, scholen, openbaar vervoer en een medisch centrum.

Virtual Reality-tour

Nieuwsgierig hoe de woningen er van binnen uit komen te zien? We hebben we een Virtual Reality-tour ontwikkeld. VR is een nieuwe techniek en simuleert comptergestuurd de omgeving om een ervaring te bieden zonder fysiek in de woning te zijn.
Bekijk de VR-tour

Wonen tussen het groen

Hof van Zuidwijk ligt in de Burgen, een buurt omringd door bomen, plantsoenen, parkjes, en speelvelden. Behalve over een eigen tuin of terras beschikt u over een gemeenschappelijke afgesloten binnentuin. U woont hier dus tussen het groen, aan de rand van Rotterdam bovendien, vlak bij Barendrecht. Dat is dus letterlijk ‘buiten wonen in de stad’. De 108 eengezinswoningen behoren tot de vierde fase van Hof van Zuidwijk. Net als in de voorgaande fases is het aanbod gevarieerd. U kunt kiezen voor een drive-in woning met vijf kamers en een royaal terras, maar ook voor een tuinwoning met vier kamers en een flinke tuin. Alle huizen worden opgeleverd met een comfortabele badkamer en moderne keuken. Daarnaast beschikt u over een eigen parkeerplaats.

U heeft de keuze uit vier type woningen. Bekijk de plattegronden van de verschillende typen:
Plattegrond type A (niet meer beschikbaar)
Plattegrond type B
Plattegrond type D (niet meer beschikbaar)
Plattegrond type E.

Energiezuinig dankzij zonnepanelen en restwarmte

Dankzij onder meer zonnepanelen en het gebruik van restwarmte zijn de woningen energiezuinig, waardoor uw energierekening een stuk lager uitvalt dan bij vergelijkbare woningen.

De huurprijzen

De huurprijzen beginnen bij ongeveer € 975,- (netto) per maand, inclusief parkeerplaats. De woningen zijn op dit moment in aanbouw en worden naar verwachting in januari / februari 2018 opgeleverd.

Kenmerken

  • Ruime, lichte en duurzame woningen
  • Woonoppervlaktes van circa 100 tot circa 130 vierkante meter
  • Huurprijzen vanaf circa 975 euro (netto) per maand
  • Eigen parkeerplaats
  • Keuze uit vier woningtypes
  • Tuin of dakterras
  • Wonen in het groen
  • Verwachte oplevering januari / februari 2018

Meer weten?

Brochure Hof van Zuidwijk
Meer informatie over de verschillende type woningen? Bekijk de brochure van Hof van Zuidwijk.
Brochure Hof van Zuidwijk