Nieuwe of extra sleutels bestellen

Als u in een woning van ons gaat wonen, krijgt u natuurlijk voldoende sleutels. Maar het kan gebeuren dat u nieuwe of extra huissleutels nodig heeft. Sleutels van uw eigen voordeur of berging kunt u zelf bij laten maken, bijvoorbeeld bij een sleutelmaker.

Welke sleutels bestelt u bij ons?

Sleutels van de algemene ruimtes en sleutels die een sleutelmaker niet kan maken (dat zijn gecertificeerde en elektronische sleutels) kunt u alleen via ons laten bijmaken. Hier zijn kosten aan verbonden. Het bedrag is afhankelijk van het soort sleutel dat u bestelt. Een standaard gecertificeerde sleutel kost € 35. Elektronische sleutels variëren van € 35 tot ca. € 125. Voor het bestellen van elektronische sleutels (o.a. handzenders of druppels) gaat u direct naar Elektronische sleutel bestellen

Levertijd

Door onderbezetting in de fabrieken van de leverancier is het voor ons niet mogelijk om een sleutel binnen 12 dagen naar u op te sturen.
Wij proberen een sleutel binnen 12 dagen naar u op te sturen. Maar door een personeeltekort bij onze leverancier, moet u op dit moment rekening houden met een levertijd van maximaal 30 dagen. Onze excuses voor het ongemak.