De Parel van Zuidwijk. Zeer royaal wonen naast het Zuiderpark

Op steenworp afstand van het Zuiderpark in Rotterdam realiseren wij het nieuwbouwproject De Parel van Zuidwijk. Een nieuwbouwplan met 67 zeer royale, energiezuinige eengezinswoningen met tuin. De Parel van Zuidwijk ligt in de Rotterdamse wijk Zuidwijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal voor grote gezinnen; de riante woningen hebben 3 of 4 slaapkamers.

Alles binnen handbereik

Dit nieuwbouwproject is de laatste fase van de vernieuwing van Zuidwijk en ligt naast Hof van Zuidwijk. Een prachtig nieuwbouwproject dat wij onlangs hebben gerealiseerd. Wonen in De Parel van Zuidwijk betekent rustig wonen nabij het Zuiderpark, aan de rand van Rotterdam en vlak bij Barendrecht. Op zoek naar de drukte? Door de nabijheid van metrostation Slinge ben je in korte tijd in het bruisende hart van Rotterdam. Op loopafstand van het project vind je een kinderdagverblijf, basisschool, twee supermarkten en een huisartsenpost. Kortom, alle gewenste voorzieningen nabij, maar ook rust en groen om je heen. Een heerlijke combinatie!

Ruime comfortabele woningen

Het aanbod is gevarieerd. We realiseren 13 tweelaagse woningen met 3 slaapkamers en 54 drielaagse woningen met 3 of 4 slaapkamers en zelfs 1 woning met 6 kamers! De drielaagse woningen met 3 slaapkamers zijn daarnaast voorzien van een riante hobbyruimte. Een aantal woningen heeft de mogelijkheid voor een zelf te realiseren tweede badkamer op de tweede verdieping.

U heeft de keuze uit zes type woningen. Bekijk hier de plattegronden van de verschillende woningtypes.

Plattegrond type A en C

Plattegrond type B

Plattegrond type D, E en F

Energiezuinig & duurzaam

Deze woningen blinken uit op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Zo worden alle woningen in De Parel van Zuidwijk voorzien van stadsverwarming en zonnepanelen. Dit betekent gasloos en duurzamer wonen met lagere energiekosten dan vergelijkbare woningen.

De huurprijzen

De huurprijs van de tweelaagse woningen ligt rond € 975,- (netto) per maand. De huurprijs van de drielaagse woningen ligt rond € 1150,- (netto) per maand. Deze prijzen zijn inclusief parkeerplaats. We zijn in de zomer van 2018 gestart met de bouw van de woningen. De bouwperiode zal ongeveer anderhalf jaar duren, waarna we de woningen eind 2019/begin 2020 opleveren.

Kenmerken

  • Zeer royale woningen, ideaal voor grote gezinnen
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Woonoppervlaktes van circa 100 tot circa 154 m2
  • Huurprijzen rond € 975,- en € 1150,- (netto) per maand
  • Eigen parkeerplaats
  • Keuze uit 6 woningtypes
  • Alle voorzieningen op loopafstand
  • Start inschrijving vierde kwartaal 2019
  • Verwachte oplevering eind 2019/ begin 2020

Meer weten?

Brochure De Parel van Zuidwijk
Meer informatie over de verschillende type woningen? Bekijk de brochure van De Parel van Zuidwijk.
Brochure De Parel van Zuidwijk