Onze bedrijfsonderdelen

Onze organisatie is opgebouwd uit vier verschillende directies. Elk met een eigen taakgebied en directeur. Maar wel met één gezamenlijk doel: goede dienstverlening aan onze klant.

Directie Wonen

De directie Wonen zorgt voor de verhuur van onze woningen, bedrijfsruimten en ons maatschappelijk vastgoed. Ook het voorkomen en oplossen van overlastsituaties en stimuleren van buurtparticipatie heeft onze aandacht. Vragen van onze huurders over woningbemiddeling, verhuur, leefbaarheid, onderhoud en reparaties, incasso en servicekosten beantwoorden we via onze website, de telefoon en op onze bezoekadressen.

Directeur Wonen

Robert Straver

Directie Onderhoud & Ontwikkeling

Onze directie Onderhoud & Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het onderhoud van onze woongebouwen en woningen. Is er iets kapot in de woning, dan komen we langs om het te repareren. Daarnaast voeren we jaarlijks in een groot aantal van onze woningen en gebouwen groot onderhoud uit - zoals het vernieuwen van galerijvloeren of het vervangen van kozijnen in een heel woongebouw. Nieuwbouw- en renovatieprojecten regelen we ook vanuit de directie O&O.

Directeur Onderhoud & Ontwikkeling

Jeroen Mennink

Directie Bedrijfsvoering & Control

Bedrijfsvoering & Control is verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportages. Daarnaast verzorgen we binnen Vestia voor onze medewerkers de kantoor- en ICT-voorzieningen. Kortom, allerlei ondersteunende zaken die we binnen Vestia nodig hebben om het onderhoud, de verhuur en onze dienstverlening (onze bedrijfsvoering) effectief en efficiënt te laten verlopen. Binnen B&C zijn verder specialisten aanwezig voor incasso en afrekening servicekosten.

Directeur Bedrijfsvoering & Control

Ronald Bik

Directie Vastgoed

Wie een koopwoning van Vestia zoekt of heeft, kan terecht bij de directie Vastgoed. Wij verzorgen voor eigenaren van appartementen het beheer van hun VvE. Ook bieden wij regelmatig woningen en bedrijfspanden te koop aan.

Directeur Vastgoed

Karolien de Jager

Meer weten?

Raad van commissarissen

Doet het bestuur wat zij moet doen en doet zij dit op de juiste manier. De taak van de raad van commissarissen is om het bestuur hierop te controleren en te adviseren.
Meer over de raad van commissarissen