Heeft u een vraag over uw Agpo Ferroli-ketel?

Televisieprogramma Kassa heeft aandacht besteed aan cv-ketels van het merk Agpo Ferroli HR. Er werd gesteld dat enkele modellen van deze leverancier mogelijk brandgevaarlijk zijn. Het betreft de types Agpo Econpact, Agpo MegaDens, Agpo Ultima en Agpo MegaLux.

Onderzoek

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de inspectie die onder meer toeziet op de veiligheid van consumentenproducten, doet onderzoek naar de veiligheid van de ketels. Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn en wij onze vervolgstappen hebben bepaald, informeren we u hierover.

Onderhoud

Heeft u ook zo’n ketel in uw woning? De firma’s Paans en Kemkens voeren voor ons het onderhoud uit. Dit doen zij in principe iedere twee jaar. Daarbij controleren ze de wisselaars en maken die schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of twijfelt u of het onderhoud bij u op tijd is uitgevoerd? Neem dan contact op met Paans of Kemkens.

Als zij telefonisch lastig bereikbaar zijn door drukte, probeer het dan via een alternatief op hun website, zoals een contactformulier. Uiteraard kunt u hun ook een e-mail sturen. U krijgt uiterlijk de eerstvolgende werkdag reactie. Weet u niet welke onderhoudspartij uw ketel onderhoudt? Kijk dan op de ketel zelf.