Huur tot € 710,68

Aantrekkelijk geprijsde huizen, waarvoor u eventueel huurtoeslag kunt ontvangen. Voor deze woningen zijn vaak wachttijden en gelden bepaalde voorwaarden.

Huur vanaf € 710,68

84woningen

Aantrekkelijke vrije sector woningen waarvoor u geen huurtoeslag kunt aanvragen. Vaak is een dergelijk huis per direct te betrekken.

Tijdelijke huur

5+woningen

Short stay en andere woningen die u voor een bepaalde tijd kunt huren. Let op: er kunnen beperkende voorwaarden aan deze huizen verbonden zijn.

Bedrijfsruimte

97objecten

Aanbod van kleinschalige kantoren, winkels, werkplaatsen, opslagruimten, parkeerplaatsen en garages.

Veelgestelde vragen

 • Zijn er mogelijkheden om aan een huurwoning te komen buiten het woonruimteverdelingssysteem om?

  Vestia biedt ook huurwoningen aan, die niet verhuurd worden via het woonruimteverdelingssysteem . Deze zogenaamde vrije sector woningen hebben een wat hogere huurprijs. Voor vrije sector huurwoningen heeft u geen inschrijving nodig. Wel geldt er vaak een minimum inkomen. Het aanbod van vrije sector huurwoningen vindt u op deze website onder ‘Te Huur’.

  Er zijn ook woningen te huur die niet tot een woningcorporatie behoren. Deze woningen worden verhuurd door particuliere verhuurders en makelaars.

 • Hoe kom ik aan een huurwoning in de vrije sector?

  Het aanbod van vrije sector huurwoningen vindt u op deze website onder het kopje 'Te Huur'. Voor een vrije sectorwoning geldt vaak een minimum inkomen.

 • Hoe kom ik aan andere woonruimte?
  De beschikbare huurwoningen van Vestia vindt u op deze website onder Te Huur. Alle vrijkomende huurwoningen worden aangeboden via diverse websites. Dit is afhankelijk van de regio waarin u woont. U vindt de spelregels onder het kopje Huur.
 • Ik wil graag spullen overnemen van de vertrekkende huurder.
  Als de woning bij bezichtiging nog wordt bewoond, kunt u met de vertrekkende bewoner bespreken of u bepaalde zaken kunt overnemen. Bijvoorbeeld jaloezieën, vloerbedekking of schuifdeurkasten. U kunt hierover pas afspraken maken als u de woning toegewezen krijgt. Overname is nooit verplicht. U bent ook niet verplicht om ergens voor te betalen. Wij kunnen wel voorwaarden stellen aan de overname. Wij melden dit aan de vertrekkende huurder. De vertrekkende huurder is in het bezit van een overnameformulier, dit formulier vult u samen in.
 • Wanneer ben ik een starter of doorstromer?
  U bent doorstromer als u over zelfstandige woonruimte beschikt en deze leeg achterlaat voor verhuur of verkoop. U bent starter als u niet (meer) over zelfstandige woonruimte beschikt. Kijk voor specifieke regionale informatie op de pagina Te huur.

Woning accepteren of weigeren

U heeft op een woning gereageerd. En wij bieden u die woning aan. Hoe gaat het dan verder?

Besluit u om de woning te nemen? Geeft u dat dan zo snel mogelijk aan ons door. Via deze link kunt u een woning accepteren. 

Of is de woning toch niet wat u zoekt? Dan laat u ons dat zo snel mogelijk weten. Zo kunnen wij de woning aan de volgende kandidaat aanbieden. Via deze link kunt u een woning weigeren.

U kunt ons natuurlijk ook telefonisch laten weten of u de woning wel of niet accepteert. Dat kan via telefoonnummer  088 124 24 24.

Lees meer