Contact 

Direct zelf regelen
Veel zaken kunt u zelf online regelen:

Op dit moment ervaren we grote drukte via de telefoon en e-mail. De wachttijden kunnen hierdoor oplopen.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat er spoedsituaties zijn waarbij direct actie noodzakelijk is. Indien deze zich voordoen en Vestia is op dat moment niet direct te bereiken, dan kunt u contact opnemen met onze nooddienst Pricon. Zij beoordelen of uw melding spoed heeft en kunnen direct handelen als dat nodig is. Het directe nummer van Pricon is: 0591 200 129.

Heeft u een vraag?
Bekijk de 'Veelgestelde vragen'. Staat uw vraag er niet tussen, maak dan gebruik van het zoekveld.

Veelgestelde vragen

 • Ik ben op zoek naar een huurwoning. Hoe kan ik me inschrijven?
  U kunt zich via de website van het woonnet van uw regio inschrijven als woningzoekende, klik hier voor meer informatie. Na inschrijving krijgt u direct per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website en reageren op woningen. Als u hulp wilt bij uw inschrijving, dan kunt u zich bij een van de woningcorporaties laten informeren.
 • Kan ik met een urgentie op alle woningen reageren?
  Als u door grote sociale en/of medische problemen zeer dringend andere woonruimte nodig heeft, kunt u een voorrangsverklaring aanvragen. Met deze voorrangsverklaring gaat u bij het reageren op vrijkomende woningen voor op kandidaten zonder voorrangsverklaring. Meer informatie over het aanvragen van urgentie kunt u opvragen bij de afdeling Woonservice van Vestia via telefoonnummer 088 124 24 24 of via woonservice@vestia.nl.
 • Hoe gaat het opzeggen van mijn woning in zijn werk?

  U kunt uw woning op elk moment opzeggen zolang de opzegdatum maar niet in het weekend/ feestdag valt. U heeft een minimale opzegtermijn van dertig dagen. Zegt u uw woning eerder op dan deze dertig dagen dan heeft u recht op een bonus van € 40,- per week met een maximum van € 160,-.


  De huuropzegging dient u schriftelijk in. Dit kan via de website, per brief of via e-mail. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen om uw woning op te zeggen. Vergeet niet een kopie van uw legitimatiebewijs mee te sturen of mee te nemen. Dit geldt voor alle huurders die op het contract vermeld staan.

 • Hoe kan ik veilig de huur opzeggen via internet?

  Om uw huur op te zeggen via internet klikt u hier.

 • Zijn er mogelijkheden om aan een huurwoning te komen buiten het woonruimteverdelingssysteem om?

  Vestia biedt ook huurwoningen aan, die niet verhuurd worden via het woonruimteverdelingssysteem . Deze zogenaamde vrije sector woningen hebben een wat hogere huurprijs. Voor vrije sector huurwoningen heeft u geen inschrijving nodig. Wel geldt er vaak een minimum inkomen. Het aanbod van vrije sector huurwoningen vindt u op deze website onder ‘Te Huur’.

  Er zijn ook woningen te huur die niet tot een woningcorporatie behoren. Deze woningen worden verhuurd door particuliere verhuurders en makelaars.


Contact Vestia

Bel: 088 124 24 24
U belt tegen lokaal tarief.

Bel mij terug

* Deze velden zijn verplicht

Stuur een e-mail

* Deze velden zijn verplicht

Telefoonnummers

Klant Contact Center:
088 124 24 24

(voor spoed ook buiten openingstijden bereikbaar)

Telefoonnummers
Algemeen: 088 124 24 24
VvE-beheer: 088 124 22 22
Verkoop: 088 124 33 33
Bedrijfshuisvesting: 088 124 30 00

Media
Bent u een journalist en heeft u een persvraag? Klik dan hier.

Postadres

Vestia
Postbus 29013
3001 GA ROTTERDAM