Contact 

Direct zelf regelen
Veel zaken kunt u zelf online regelen:

Inzichten uit de afgelopen periode laten zien dat wij op een aantal momenten beter bereikbaar zijn dan op andere momenten. Op de maandagochtend en -middag en na feestdagen is het meestal druk met binnenkomende telefoongesprekken waardoor er een wachtrij kan ontstaan. Op donderdagmiddag daarentegen is het vrij rustig

Het betreft hier een algemeen overzicht, uiteraard kunnen er uitzonderingen zijn.

Heeft u een vraag?
Bekijk de 'Veelgestelde vragen'. Staat uw vraag er niet tussen, maak dan gebruik van het zoekveld.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met een urgentie op alle woningen reageren?
  Als u door grote sociale en/of medische problemen zeer dringend andere woonruimte nodig heeft, kunt u een voorrangsverklaring aanvragen. Met deze voorrangsverklaring gaat u bij het reageren op vrijkomende woningen voor op kandidaten zonder voorrangsverklaring. Meer informatie over het aanvragen van urgentie kunt u opvragen bij de afdeling Woonservice van Vestia via telefoonnummer 088 124 24 24 of via woonservice@vestia.nl.
 • Ik ben op zoek naar een huurwoning. Hoe kan ik me inschrijven?
  U kunt zich via de website van het woonnet van uw regio inschrijven als woningzoekende, klik hier voor meer informatie. Na inschrijving krijgt u direct per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website en reageren op woningen. Als u hulp wilt bij uw inschrijving, dan kunt u zich bij een van de woningcorporaties laten informeren.
 • Zijn er mogelijkheden om aan een huurwoning te komen buiten het woonruimteverdelingssysteem om?

  Vestia biedt ook huurwoningen aan, die niet verhuurd worden via het woonruimteverdelingssysteem . Deze zogenaamde vrije sector woningen hebben een wat hogere huurprijs. Voor vrije sector huurwoningen heeft u geen inschrijving nodig. Wel geldt er vaak een minimum inkomen. Het aanbod van vrije sector huurwoningen vindt u op deze website onder ‘Te Huur’.

  Er zijn ook woningen te huur die niet tot een woningcorporatie behoren. Deze woningen worden verhuurd door particuliere verhuurders en makelaars.

 • Hoe kom ik aan een huurwoning in de vrije sector?

  Het aanbod van vrije sector huurwoningen vindt u op deze website onder het kopje 'Te Huur'. Voor een vrije sectorwoning geldt vaak een minimum inkomen.

 • Ik heb mijn huur opgezegd. Volgt er nog een eindafrekening?
  U ontvangt de eindafrekening binnen een maand na de beëindiging van het huurcontract. In de eindafrekening worden eventuele kosten die u moet betalen of bedragen die u van ons tegoed heeft verwerkt. Als u geld tegoed heeft, storten we dit bedrag na het opmaken van de eindafrekening spoedig op uw rekening. De eindafrekening van de stook- en servicekosten maken wij eens per jaar op. U ontvangt die afrekening daardoor later.

Telefoonnummers

Klant Contact Center:
088 124 24 24

(voor spoed ook buiten openingstijden bereikbaar)

Telefoonnummers
Algemeen: 088 124 24 24
VvE-beheer: 088 124 22 22
Verkoop: 088 124 33 33
Bedrijfshuisvesting: 088 124 30 00

Media
Bent u een journalist en heeft u een persvraag?
Klik dan hier.

Gewijzigde openingstijden

Vanwege feestdagen is Vestia in het voorjaar gesloten op  
 
Koningsdag          maandag 27 april  
Bevrijdingsdag     dinsdag 5 mei 
Hemelvaart          donderdag 14 mei 
                           en vrijdag 15 mei 
Pinksteren            maandag 25 mei
 
Voor spoedreparaties tijdens sluitingstijden blijven wij telefonisch bereikbaar op 088 124 24 24. Overige reparaties en huuropzeggingen: www.vestia.nl

 

Contact

Bel mij terug

* Deze velden zijn verplicht

Stuur een e-mail

* Deze velden zijn verplicht

Postadres

Vestia
Postbus 29013
3001 GA ROTTERDAM